Over Legal Light Juristen

Lees hier meer over ons.

Wij schijnen een licht op uw zaak

Legal Light staat voor de letterlijke betekenis van de woorden. Het woord “light” betekent “licht” en is ook bedoeld als het spreekwoordelijke licht aan het einde van de tunnel. De ware inspiratie voor het gebruik van het woord “licht”, volgt uit de bijbeltekst van Johannes 8:12 waar Jezus zegt: “Ik ben het licht der wereld; wie Mij volgt, zal nimmer in de duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben (NBG)” Met deze woorden als drijfveer, zet Legal Light Juristen zich in om ‘een licht op uw zaak te schijnen’.

Wie is Nicole?

Nicole Kensdell is de oprichtster van Legal Light Juristen. Tijdens haar studie is ze actief geweest als lid en bestuurslid van de pleitvereniging Amsterdams Pleitgezelschap CICERO. Als fanatieke rechtenstudent heeft zij deelgenomen aan diverse pleitwedstrijden en in 2016 heeft zij samen met haar team het kampioenschap behaald bij het Nationaal Appèlconcours.

Nicole staat er om bekend dat ze de gedachten van de cliënt goed kan vertalen naar juridische argumenten. Sinds de oprichting van Legal Light Juristen in 2019 heeft Nicole zich met passie en plezier ingezet voor tenminste 80 verschillende particulieren en ondernemers. Door middel van een juridisch-strategische aanpak vindt ze vaak een passende en voordelige oplossing voor haar cliënten.

legallight_about_image1

Een natuurlijke passie voor het recht en juridische ondersteuning

Het idee om Legal Light Juristen op te richten is mede ontstaan uit de confrontatie met de emotionele lading die schuilgaat achter een juridisch conflict. Juridische geschillen gaan immers niet over rozen. Opvallend genoeg is het zo dat degene met de minste juridische kennis vaak aan het kortste eind trekt en volgens Nicole kan men dat voorkomen!

Zo is de visie van Legal Light Juristen geboren:

Het bouwen aan een sterke juridische positie voor mannen en vrouwen die belangrijke keuzes moeten maken voor hun werk, business of inkomen, zodat een ieder zijn of haar eigen juridische belangen kan beschermen met een zelfverzekerd gevoel.

legallight_about_image2

En daaruit vloeit de missie van Legal Light Juristen voort:

Door het bieden van een luisterend oor en persoonlijke aandacht wordt ervoor gezorgd dat mannen en vrouwen hun rechten begrijpen. Zo worden ze in staat gesteld om belangrijke keuzes te maken voor hun werk, business of inkomen.

legallight_about_image3